Köpa Xenical online. Utan recept

Xenical

 •   Köp din medicin på nätet
 •   Få ett medicinskt recept godkänt av läkare
 •   Få den levererad till ditt hem inom 24 timmar

Vad är Xenical orlistat kapslar?

Xenical kapslar är en behandling för viktminskning som innehåller 120 mg av den aktiva ingrediensen orlistat i varje kapsel. De fungerar genom att minska den mängd fett som kroppen absorberar från kosten och kompletterar en fettsnål kost för att hjälpa dig att gå ner i vikt. Den är idealisk för personer med ett BMI på 30 eller mer som behöver lite hjälp för att uppnå sina mål för viktminskning tillsammans med hälsosamma livsstilsförändringar.

Vad är den vanliga dosen av Xenical 120mg?

Den vanliga dosen av Xenical 120 mg är en kapsel tre gånger om dagen med varje huvudmåltid. Du bör dock alltid följa din läkares instruktioner noggrant, så om du är osäker bör du be din läkare om råd. Du ska svälja varje kapsel med en klunk vatten.

Hur lång tid tar det för behandlingen att verka?

Xenical börjar omedelbart arbeta för att minska mängden fett som absorberas från din kost. Det betyder dock inte att du kommer att se resultat av viktnedgången omedelbart. Viktminskning är alltid en långsam process och även om denna behandling kan hjälpa dig, beror det i slutändan på vad du äter och hur mycket du tränar hur snabbt du förlorar kilona.

Kan jag ta denna produkt om jag är gravid eller ammar?

Du bör inte köpa Xenical utan recept i Sverige när du är gravid eller ammar. Det är för närvarande inte känt om detta läkemedel går över i bröstmjölk och kan vara skadligt för ditt barn, så att undvika det helt och hållet är det bästa alternativet just nu. Om du är orolig för viktökning under eller efter din graviditet, prata med din läkare, apotekare eller sjuksköterska. De kan rekommendera livsstilsförändringar som kan hjälpa eller föreslå ytterligare tester om det behövs.

Xenical

Kan jag ta detta hjälpmedel för viktminskning samtidigt med min vanliga medicinering?

Om du tar andra mediciner, inklusive naturläkemedel och receptfria läkemedel, bör du diskutera detta med din läkare vid ditt första besök. Detta gäller särskilt om du redan tar något av följande läkemedel:

 • Antikoagulantia, även kallade blodförtunnande medel, såsom warfarin.
 • Ciklosporin, som används vid behandling av autoimmuna och inflammatoriska sjukdomar, t.ex. artrit och lupus.
 • Jodsalter eller levotyroxin som används vid sköldkörtelinsufficiens (hypotyreos).
 • Amiodaron, som används vid problem med hjärtrytmen.
 • Läkemedel som används för att behandla hiv
 • läkemedel som används för att behandla depression, psykiatriska störningar eller ångest
 • Läkemedel som används för att behandla epilepsi
 • Acarbose, som är ett läkemedel mot diabetes.
Kommer detta läkemedel att påverka min preventivmedel?

Att köpa Xenical online i Sverige påverkar vanligtvis inte preventivmedel, men vissa av dess potentiella biverkningar kan påverka orala preventivmedel som minipiller eller kombinerade p-piller. Om du tar orala preventivmedel bör du överväga att använda en andra preventivmetod, t.ex. kondomer, i början av behandlingen. En potentiell biverkning av orlistat är diarré.

Om du får svår diarré kan det betyda att ditt p-piller inte tas upp ordentligt av kroppen. Om detta händer är du inte effektivt skyddad mot graviditet och du måste använda en annan preventivmetod. Om du får svår diarré efter att ha tagit detta läkemedel bör du prata med din läkare eller apotekare så snart som möjligt, eftersom denna behandling kanske inte är lämplig för dig.

När får produkten inte användas?

Xenical är inte lämpligt för barn. Använd inte denna produkt om du är allergisk mot orlistat eller någon av de andra ingredienserna i detta läkemedel. Du får inte ta detta läkemedel om du har :

Xenical

 • Kroniskt malabsorptionssyndrom, vilket innebär att du inte kan ta upp tillräckligt med näringsämnen från din kost.
 • Kolestasis, som är en leversjukdom.
 • BMI under 30 (28 om du har ett viktproblem).

Berätta för din läkare vid det första samtalet om du har :

 • Njurproblem
 • epilepsi
 • Diabetes

Har orlistat biverkningar?

Liksom alla läkemedel kan orlistat i Xenical orsaka biverkningar, även om inte alla drabbas av dem. De flesta av dessa biverkningar orsakas av hur behandlingen påverkar ditt matsmältningssystem, och du kommer ofta att märka att de är lindriga och försvinner när behandlingen fortsätter. Du kan också få biverkningar efter en fettrik måltid. De vanligaste biverkningarna av denna produkt är

 • Huvudvärk
 • Smärta eller obehag i buken
 • Ett brådskande eller ökat behov av att bajsa
 • Kräkningar (även kallade flatulens) med flytningar
 • Oljeutsläpp
 • Oljig eller fet kakao
 • Flytande eller rinnande kakao
 • Lågt blodsocker, särskilt hos patienter med typ 2-diabetes.
 • Smärta eller obehag i ändtarmen (anus)
 • Mjuk bajs
 • Ofrivillig utsöndring av avföring eller förlust av kontroll över tarmrörelserna (fekal inkontinens).
 • Uppblåsthet
 • Sjukdomar i tänder eller tandkött
 • Förändringar eller oregelbundenheter i din menstruationscykel (period)
 • Trötthet

En fullständig lista över potentiella biverkningar finns i bipacksedeln som följde med ditt läkemedel. Om du upplever dessa eller andra biverkningar när du tar denna produkt, tala med din läkare eller apotekare. Om någon av biverkningarna är särskilt allvarlig (t.ex. en allvarlig allergisk reaktion) bör du sluta använda det och söka omedelbar läkarvård.

Kan Xenical göra mig förstoppad?

Förstoppning är inte en listad biverkning av Xenical, även om matsmältningsproblem är vanliga när man tar detta läkemedel. Detta betyder inte att Xenical inte kan orsaka förstoppning, eftersom alla reagerar på läkemedlet på lite olika sätt, men det är osannolikt att det händer dig. Om du får förstoppning efter att ha tagit detta läkemedel rekommenderar vi att du pratar med din läkare eller apotekare för att få råd. De kommer att kunna bedöma om detta läkemedel för viktminskning är bäst för dig och hjälpa dig att fatta ett beslut om att fortsätta din behandling.

Måste jag ta medicinen vid en viss tidpunkt?

Du bör ta varje kapsel omedelbart före eller i samband med en måltid. Om du glömmer att ta din medicin kan du ta den upp till en timme efter att du har ätit klart. Det här läkemedlet fungerar bara om du har fett i din kost, dvs. om din kost inte innehåller fett eller om du hoppar över en måltid, du bör inte ta en kapsel. Vi rekommenderar dock att du fördelar ditt dagliga fettintag jämnt över dina tre dagliga måltider.

Hur kan orlistat hjälpa mig att gå ner i vikt?

Varje kapsel Xenical innehåller 120 mg orlistat, ett viktminskningsläkemedel som fungerar genom att blockera fett. När du äter en måltid förhindrar orlistat att en tredjedel av fettet i maten bryts ner av matsmältningssystemet. Det osmälta fettet kan inte absorberas av kroppen och passerar då ut i avföringen. I kombination med en fettsnål kost och regelbunden motion kan denna behandling hjälpa dig att gå ner i vikt snabbare och uppnå en hälsosam vikt snabbare.

Xenical

Måste jag ha ett visst BMI för att ta dessa kapslar för viktminskning?

Xenical kapslar bör i allmänhet endast tas av personer med ett BMI (body mass index) på 30 eller mer. Detta kan minskas till 28 om du har ett viktproblem som kan lindras genom viktminskning, till exempel typ 2-diabetes eller högt blodtryck. Även då är BMI inte den enda faktorn att ta hänsyn till. Din läkare måste vara säker på att behandlingen är lämplig för dig och att du är beredd att göra de livsstilsförändringar som krävs för att orlistat ska vara effektivt. Om du är osäker på ditt BMI kan du använda den här praktiska räknaren för att bestämma det utifrån din längd och vikt.

Kan jag ta denna produkt om jag inte är överviktig?

Om din vikt ligger inom ett hälsosamt BMI-område eller lägre bör du inte köpa Xenical utan recept i Sverige. Denna behandling är särskilt utformad för att hjälpa överviktiga personer att gå ner i vikt snabbare och utveckla goda mat- och motionsvanor för att återgå till en hälsosam vikt. Vi rekommenderar den inte för personer som inte behöver gå ner i vikt för sin hälsa eller för personer som har en hälsosam vikt och vill gå ner i vikt av rent kosmetiska skäl.

Måste jag ändra min kost när jag tar Xenical för viktminskning?

Du måste följa en fettsnål kost när du tar Xenical och du bör försöka se till att ditt fettintag är så jämnt fördelat som möjligt i dina måltider. Xenical fungerar genom att förhindra absorptionen av ungefär en tredjedel av fettet i maten. Att äta fet mat innebär därför inte bara att du äter mer fett, utan också att din kropp måste göra sig av med det överflödiga fettet.

Eftersom överflödigt fett elimineras med bajset kan fet mat leda till bieffekter som ett oljigt utsläpp från anus och oljig bajs. Med tanke på att fet mat under behandlingen inte bara kan orsaka biverkningar utan också bromsa viktminskningen, är det klokt att hålla sig till en fettsnål kost.

Kan jag dricka alkohol när jag tar dessa kapslar?

Vi rekommenderar att du undviker alkohol när du tar Xenical om du kan. Även om du kan dricka alkohol när du tar denna produkt, innehåller alkohol ofta många kalorier, mer än du tror. När du dricker alkohol kan det sluta med att du får i dig fler kalorier än du vill ha eller behöver, vilket motverkar de positiva effekterna av kombinationen av Xenical och dina livsstilsförändringar.

Behöver jag ett recept för Xenical 120mg i Sverige?

Du behöver ett recept för Xenical 120mg kapslar i Sverige. Vår vårdpersonal kan ge dig ett recept om de anser att denna behandling är lämplig för dig. När du klickar på ”Se priset på Xenical billigt Överst på den här sidan ser du ett kort frågeformulär från ett vårdteam som är utformat för att hjälpa dem att förstå dina medicinska behov. Precis som vid en personlig konsultation med din husläkare bedömer våra läkare dina svar på frågorna och skriver ut ett recept för den behandling som de anser vara bäst för dig. Du kan sedan betala för din medicin och de skickar den snabbt och diskret förpackad till dig.

Hur man förvarar denna produkt

Förvara produkten på en sval och torr plats, vid en temperatur under 25 grader C. Förvara den i originalförpackningen för att skydda den mot ljus och fukt. Använd inte produkten om det utgångsdatum som står på originalförpackningen har passerat. Förvaras utom synhåll och utom räckhåll för barn.