Köpa Vitaros online: snabb leverans

Vitaros

 •   Köp din medicin på nätet
 •   Få ett medicinskt recept godkänt av läkare
 •   Få den levererad till ditt hem inom 24 timmar

Vitaros kräm är en behandling för erektil dysfunktion som administreras direkt i urinrörsöppningen (öppningen vid penisens spets). Vitaros börjar verka mellan 5 och 30 minuter efter applicering och kan ge en erektion som varar upp till 1-2 timmar efter administrering.

Krämen appliceras direkt på urinröret vid penisens spets. När det absorberas ökar det blodflödet till penis och underlättar därmed erektion.

Andra faktorer kan hjälpa dig att få erektion:

 • Få en god natts sömn.
 • Öva på förspel med din partner före sex.
 • Bäckenbottenövningar – drar ihop musklerna som du normalt använder för att stoppa urinering mitt i strömmen.
 • Försök med sexuella positioner som främjar blodflödet till penis i stället för att begränsa det.
 • Undvik stressiga situationer före sex. Om du är regelbundet stressad bör du tala med din läkare.
 • Undvik alkohol & alkohol kan göra det svårt att få erektion.

Du kan köpa Vitaros cream online i Sverige från våra partnerapotek. Du behöver bara fylla i vårt frågeformulär online och en av våra kvalificerade läkare kommer att avgöra om du är lämplig för behandlingen. Om behandlingen bedöms vara lämplig utfärdas ett recept som apoteket kan fylla i.

Vad är erektil dysfunktion?

Det är helt normalt att uppleva erektil dysfunktion då och då, oavsett om det beror på tillfällig stress eller trötthet. Men för vissa män, erektil dysfunktion kan vara vanligt och plågsamt.

Ur ett medicinskt perspektiv är erektil dysfunktion som kräver behandling när en man upplever ihållande svårigheter att upprätthålla eller uppnå en erektion som är tillräcklig för samlag. Detta tillstånd kan orsakas av psykologiska eller fysiska tillstånd samt av läkemedel som används för att behandla andra tillstånd.

Vitaros

Den biologiska processen för att uppnå erektion är komplex. Erektion kan utlösas av nervsignaler från könsorganen vid fysisk kontakt (sexuell upphetsning) eller av nervsignaler i hjärnan från spännande bilder.

Dessa nervsignaler utlöser en avslappning av penisens svampiga vävnad, som kallas corpora cavernosa, och de omgivande blodkärlen. Blodet strömmar från andra delar av kroppen till penis. Corpus cavernosum fylls med blod och expanderar. Venerna, som för blodet tillbaka till hjärtat, drar ihop sig för att tillfälligt hindra blodet från att rinna ut ur penis. Som ett resultat av detta blir penisen erigerad.

Vissa tillstånd, såsom hjärt- och kärlsjukdomar, depression, fysiska skador eller deformationer av penis, kan förhindra erektion. I vissa fall kan erektil dysfunktion vara ett tecken på ett underliggande tillstånd, t.ex. hjärtsjukdom, lågt blodtryck, lågt testosteron eller psykologiska problem, t.ex. stress, ångest eller depression.

Det är viktigt att ha en öppen diskussion med din läkare om du kämpar med erektil dysfunktion. Han eller hon kan diskutera lämpliga behandlingsalternativ med dig, inklusive Vitaros-kräm.

Om din läkare anser att det är lämpligt kan du köpa Vitaros kräm online i Sverige utan recept efter en kort medicinsk konsultation online.

Hur fungerar Vitaros-krämen?

Den aktiva ingrediensen i Vitaros-krämen är en prostaglandin som heter alprostadil.

Prostaglandiner spelar flera roller i människokroppen, bland annat som svar på skador eller infektioner, och frisätts från olika vävnader och organ. När denna kemikalie frigörs får den blodkärlen att utvidgas, vilket ökar blodflödet till det område där prostaglandinerna finns.

Prostaglandinets vasodilaterande egenskaper är avgörande för dess användning vid behandling av erektil dysfunktion. När prostaglandiner appliceras på urinröret vid penisens spets utlöser de en utvidgning av blodkärlen i penis, vilket ökar blodflödet till penisens svällkroppar och orsakar erektion.

Hur använder man Vitaros kräm?

Det är viktigt att du förstår hur du ska använda Vitaros-krämen innan du köper den på nätet i Sverige. Instruktioner om hur du använder den, inklusive användbara diagram, finns i bipacksedeln som du får tillsammans med din behandling.

Vitaros

 • Vitaros-krämen appliceras direkt på penisens urinrör med hjälp av en applikator som kallas AccuDose-behållare.
 • Använd alltid Vitaros Cream enligt läkarens ordination. Ändra inte doseringen utan att först rådgöra med din läkare.
 • Tvätta alltid händerna före och efter användning av krämen.
 • Se till att blåsan är tom innan du applicerar krämen. Urinering omedelbart efter applicering kan leda till att krämen stöts ut innan den har hunnit absorberas.
 • Ta ut AccuDose-behållaren ur påsen genom att riva upp förslutningen på påsen. Du måste behålla påsen för att göra dig av med den använda AccuDose-behållaren.
 • Rulla AccuDose-behållaren mellan händerna för att få behandlingen att nå rumstemperatur.
 • Vrid kolven några gånger för att se till att den rör sig smidigt i cylindern och ta bort locket från AccuDose-behållaren.
 • Medan du håller penis i ett upprätt läge, tryck försiktigt på penisens spets för att vidga öppningen vid spetsen. Observera:
 • Om du inte är omskuren måste du dra tillbaka förhuden och hålla den på plats innan du vidgar urinrörsöppningen.
 • Håll AccuDose-behållaren vertikalt över urinrörsöppningen, men för inte in den i penis. Tryck långsamt men bestämt på kolven för att trycka ut krämen ur behållaren och in i urinröret. Det är viktigt att krämen går ner i urinrörets öppning för att den ska vara effektiv.
 • Fortsätt att hålla din penis i ett upprätt läge i cirka 30 sekunder. Eventuell grädde som ligger överst på urinrörsöppningen ska tryckas in försiktigt med fingret. Använd inte en annan AccuDose-behållare för att kompensera för kräm som inte har kommit in i urinröret.
 • Sätt tillbaka locket på AccuDose-behållaren och släng den i den öppna foliepåsen.
 • Tvätta händerna med tvål och vatten efter applicering av krämen.

Om din partner är gravid, kan vara gravid eller ammar, se till att du använder kondom. Alprostadil i Vitaros-krämen kan påverka barnet under utveckling eller gå över i bröstmjölken.

Vad ska jag göra om jag glömmer att använda Vitaros-krämen när jag ska?

Vitaros-krämen används när du behöver den. Om du glömmer att använda den, applicera krämen så fort du kommer ihåg den.

Använd inte mer Vitaros-kräm för att kompensera för en missad dos.

Vad ska jag göra om jag råkar använda mer Vitaros-kräm än vad jag borde?

Om du använder mer Vitaros-kräm än vad som rekommenderas kan det orsaka blodtrycksfall, svimning, yrsel, ihållande smärta i penis eller priapism – en ihållande, smärtsam erektion som varar i mer än 4 timmar.

Om du lider av priapism (en ihållande och smärtsam erektion som varar i mer än 4 timmar) ska du omedelbart söka läkarvård. Gå direkt till närmaste akutmottagning. Glöm inte att ta med dig förpackningen och resten av medicinen så att läkarna vet exakt vad du har tagit.

Vanliga frågor om Vitaros

Kan jag dricka alkohol när jag använder Vitaros-kräm?

Även om det är osannolikt att alkohol interagerar direkt med Vitaros Cream kan det minska kvaliteten på din erektion. Därför bör du undvika eller begränsa ditt alkoholintag.

Kommer Vitaros Cream att påverka min förmåga att köra bil eller använda maskiner?

Vitaros-kräm kan orsaka yrsel eller svimning. Kör inte bil och använd inte maskiner under 1-2 timmar efter att du har tagit krämen.

Kan jag använda Vitaros-kräm tillsammans med andra behandlingar för erektil dysfunktion, till exempel Viagra?

Du bör inte köpa Vitaros kräm receptfritt i Sverige tillsammans med andra behandlingar för erektil dysfunktion. Om du använder en annan behandling för erektil dysfunktion ska du tala med din läkare innan du byter till en annan behandling.

Kommer Vitaros-krämen att påverka min partner?

Vitaros-krämen kan orsaka lätt sveda, klåda eller vaginit. För att undvika dessa biverkningar bör du använda kondom för att förhindra att din partner kommer i kontakt med krämen.

Påverkar Vitaros-krämen kondomer?

Vitaros påverkar inte kondomer.

Det rekommenderas att kondomer används vid vaginalt, oralt och analt sex för att förhindra att din partner kommer i kontakt med Vitaros-krämen.

Kan jag köpa Vitaros-kräm receptfritt i Sverige?

Nej, Vitaros-kräm är inte tillgänglig över disk. Du kan endast få Vitaros-kräm på recept.