Köp Finasteride online utan recept

Finastéride

 •   Köp din medicin på nätet
 •   Få ett medicinskt recept godkänt av läkare
 •   Få den levererad till ditt hem inom 24 timmar

Vad är finasterid?

Finasterid är ett läkemedel som kan hjälpa män med milt till måttligt håravfall att växa och bibehålla sitt hår. Den är idealisk för män som har märkt att deras hårfäste är på väg tillbaka eller att deras hår håller på att tunnas ut på toppen, och som letar efter ett sätt att behålla sitt hår och förhindra att det tunnas ut.

Hur man tar detta läkemedel

Du ska endast ta detta läkemedel enligt din läkares anvisningar. Den vanliga dosen som du får är en 1 mg tablett finasterid per dag. Du kan ta detta läkemedel med eller utan mat. Krossa eller bryt inte tabletterna innan du sväljer dem.

Hur behandlar finasterid 1mg tabletter håravfall hos män?

Finasterid är en av en grupp läkemedel som kallas 5-alpha-reduktashämmare och fungerar genom att blockera ett hormon som kallas DHT och som förekommer i din hårbotten. Detta hormon kan minska hårets tillväxtcykel, vilket leder till gallring och håravfall. Om du använder Finasteride kan du därför hjälpa ditt hår att fortsätta växa och behålla det hår du har.

Vad är manlig skallighet?

Skallighet hos män är en vanlig orsak till håravfall hos män och är vanligtvis ingen anledning till oro. Den här typen av håravfall är vanligtvis ärftlig, vilket innebär att det finns i din familj, och börjar vanligtvis gradvis, när du märker att din hårfäste krymper eller att ditt hår blir tunnare på toppen. Håravfall hos män är en normal del av åldrandet och kräver ingen behandling, men många män väljer att använda mediciner som kan hjälpa dem att behålla håret när de åldras.

Finasterid

Kan kvinnor ta denna produkt?

Kvinnor bör inte ta finasterid; det bör endast användas för att behandla ärftligt håravfall hos män. Om du är gravid är det viktigt att du undviker att komma i kontakt med finasteridtabletter, särskilt om de är trasiga eller krossade. Detta läkemedel kan leda till att ett barn föds med missbildade könsorgan om du kommer i kontakt med det under graviditeten.

Hur lång tid tar det för Finasteride att verka?

Det tar vanligtvis 3-6 månader av daglig användning av Finasterid innan du märker en skillnad i hårets tjocklek eller en minskning av håravfallet.

Kommer jag att tappa håret igen om jag slutar ta denna produkt?

Sluta inte ta finasterid om inte din läkare råder dig att göra det. Om du avslutar behandlingen i förtid kan det leda till att du förlorar det hår som du har fått under de senaste 9-12 månaderna. Om du vill sluta köpa Finasteride online i Sverige, prata med din läkare så att vi kan utarbeta en handlingsplan tillsammans.

Kan jag använda denna produkt om jag tar andra mediciner?

Om du tar andra läkemedel, även receptfria, ska du tala med din läkare eller apotekare innan du tar denna produkt. Du bör inte ta denna produkt om du redan tar finasterid eller någon annan 5α-reduktashämmare för godartad prostatahyperplasi (BPH) eller något annat tillstånd.

Kan jag använda denna produkt om jag tar andra behandlingar mot håravfall?

För närvarande finns det ingen information tillgänglig om användningen av finasterid tillsammans med topiska behandlingar mot håravfall, t.ex. minoxidil (som finns i Regaine). Om du redan använder en annan behandling mot håravfall, tala med din läkare eller apotekare innan du tar denna produkt.

När får produkten inte användas?

Köp finasteride online i Sverige är inte lämpligt för barn under 18 år. Denna produkt bör inte användas av kvinnor. Ta inte denna produkt om du är allergisk mot finasterid eller någon av de andra ingredienserna. Tala med din läkare eller apotekare innan du tar denna produkt om du försöker få barn, eftersom produkten kan påverka din fertilitet.

Har Finasteride några biverkningar?

Finasterid

Liksom alla läkemedel kan Finasterid ha biverkningar, men det är inte alla som drabbas av dem. Om du upplever någon av följande biverkningar ska du sluta ta det och omedelbart söka läkare:

 • Symtom på en allvarlig allergisk reaktion, t.ex. svullnad av läppar, ansikte, tunga, hals etc., sväljningssvårigheter, klumpigt hudutslag (nässelutslag), andningssvårigheter.
 • Depression, t.ex. att du känner dig mycket ledsen eller ovärdig.
 • Förändringar i bröstvävnaden, t.ex. knölar, smärta, ökad volym, flytningar etc.

Andra biverkningar som du kan uppleva när du tar denna produkt är:

 • Minskad libido
 • Svårigheter att få eller behålla en erektion (impotens)
 • Problem med utlösning, t.ex. minskad mängd sperma.
 • Depression
 • Symtom på allergiska reaktioner, t.ex. utslag, klåda, knölar under huden (nässelfeber), svullnad av läppar och ansikte.
 • Svullnad eller ömhet i bröstet
 • Hjärtklappning
 • Smärta i testiklarna
 • Snabb hjärtslag
 • Svårigheter att uppnå eller bibehålla erektion efter avslutad behandling
 • Problem med utlösning efter avslutad behandling
 • Problem med minskad libido efter avslutad behandling
 • Infertilitet hos män som tar finasterid under lång tid och har ytterligare riskfaktorer som kan påverka fertiliteten. Fertiliteten återgår vanligen till det normala efter att behandlingen har upphört.
 • Förändringar i din leverfunktion, vilket kommer att visa sig i blodprover.
 • Ångest

Om du upplever dessa eller andra biverkningar när du använder denna produkt, tala med din läkare eller apotekare så snart som möjligt.

Behöver jag ett recept för att köpa Finasteride online i Sverige?

Du behöver ett recept för Finasteride i Sverige. Våra läkare kan ge dig ett recept om de anser att denna behandling är lämplig för dig. När du klickar på ”Se priset på Finasteride Överst på den här sidan finns ett kort frågeformulär från vår vårdpersonal för att hjälpa dem att förstå dina medicinska behov.

Precis som vid en personlig konsultation med din husläkare bedömer våra läkare dina svar på frågorna och skriver ut ett recept för den behandling som de anser vara bäst för dig. Du kan sedan betala för din medicin och vi skickar den snabbt och diskret förpackad till dig.

Hur man förvarar denna produkt

Förvara produkten på en sval och torr plats. Använd inte produkten om det utgångsdatum som står på originalförpackningen har passerat. Förvaras utom synhåll och utom räckhåll för barn.